Försvarsmaktens träningsapp

Idag används mobiltelefonen till så mycket mer än att bara ringa och skicka sms. Det går att betala räkningar, shoppa, se på film och mycket annat. En smartphone har blivit ett viktigt redskap som förenklar vardagen för många. Varför inte förenkla även din träning? Det finns appar som hjälper dig hålla koll på hur snabbt och långt du springer och appar med styrkeövningar och tips. Endomondo och Runkeeper är populära appar för löprundan. För dig som hellre tränar styrketräning finns en uppsjö av olika appar med olika övningar. Det gäller bara att välja rätt för att få en pålitlig inspirationskälla.

En träningsapp med över 450 övningar

Försvarsmakten har sin egen träningsapp för att alla ska kunna ta del av försvarets träning. Appen har över 450 olika övningar och varje dag släpps ett nytt träningspass så att du kan variera din träning. Om inte dagens pass är något för dig kan du själv välja ett annat bland tidigare dagars pass. Det kommer då och då även utmaningar där du kan testa dig själv och även tävla mot dina vänner. Dessutom kan du även välja ett träningsprogram att följa för att maximera resultaten. Det finns även träningsprogram kopplade till olika delar av Försvarsmaktens verksamhet. På hemsidan finns dessutom en podd fokuserad på allt inom träning och lite till.

Träningshjälp finns även på internet

Dagens moderna teknik förenklar inte bara för den med en smartphone. Du kan även hitta mycket fakta och motivation om träning på internet som kan hjälpa dig komma igång. Det finns oräkneliga bloggar, forum och hemsidor ägnade åt just träning och hälsa. Det finns även mängder av hälsosamma recept som ger dig all energi du behöver för din träning. På internet kan du också hitta lyssna på poddar och hitta likasinnade att diskutera med. konditionsträning.nu är en sida både för dig som behöver information och tips om hur du ska komma igång med just konditionsträning och för dig som redan är erfaren men vill ta din träning till nästa nivå.

originmag