Träningsappar för att hålla nyårslöftet

Efter nyårsfirandet varje år brukar gymmen fyllas av människor som avgett som nyårslöfte att de ska komma i form, gå ner i vikt eller generellt leva mer hälsosamma liv. De som regelbundet går till gymmet märker dock efter några månader hur detta antal snabbt minskar, vilket sannolikt är ett tecken på att många ger upp sitt nyårslöfte innan året är slut. Om du är en av de som behöver lite extra hjälp och motivation för att hålla ditt hälsosamma nyårslöfte är dessa träningsappar för dig.exercise-841167_960_720

En av de kanske mest effektiva apparna för att motivera dig att gå till gymmet är GymPact. Appen baseras på ett system med både straff och belöning – straff om du inte går till gymmet som planerat, belöning om du håller dig till planen. När du startar appen får du själv ange hur många dagar i veckan som du vill träna. Samtidigt lämnar du ut ditt kontonummer till appen, och väljer en bot på mellan 5 och 50 dollar. Om du sedan hoppar över eller missar ett inplanerat gympass, dras böterna från ditt konto. Belöningen består i att du faktiskt kan tjäna lite pengar om du håller dig till din träningsplan, eftersom en del av de pengar som samlas in från böterna fördelas mellan de ”duktiga” användarna. Som tur är kan appen pausas om du blir sjuk eller ska på semester, och du kan justera träningsplanen något varje måndag.

Om det är just att komma iväg till gymmet som är det största hindret för dig, och du hellre tränar hemma, har du antagligen större chans att hålla ditt nyårslöfte med en app som Workout Trainer, som är baserad på träning i hemmet. I denna app finns en rad olika övningar med instruktionsvideor, som du kan kombinera ihop till ditt eget, personliga träningsprogram. Om du är osäker på om det är rätt app för dig finns en gratis demoversion, och om du bestämmer dig för att satsa mer långsiktigt kan du prenumerera för att få appens fulla funktioner.

Marknaden för träningsappar växer ständigt, och kan vara mycket lönsam om man utvecklar en framgångsrik app. Om du håller på att utveckla en egen app, och behöver pengar snabbt för att investera i ditt projekt, kan factoring vara en bra lösning för dig. Då får du in pengar från dina fakturor direkt.

originmag