Bästa träningsapparna för mobilen

Det finns mängder av träningsappar för mobiltelefoner, oavsett vilket operativsystem din telefon har. I det här inlägget ska vi hålla det kort. Inget lullull, bara de mest högklassiga apparna med mångsidiga och hjälpsamma funktioner som faktiskt gör nytta.

Att vara brevbärare kan vara ett fysiskt krävande jobb där varje arbetspass också är ett träningspass. För att brevbäraren ska kunna dela ut post till dig behöver du såklart ha en brevlåda. Det är där Buildor kommer in i bilden. Med ett av Sveriges bredaste utbud av brevlådor har du möjlighet att hitta en variant som skänker personlighet åt ditt hem. Vem är det som säger att en brevlåda enbart ska vara funktionell? Här hittar du brevlådor i olika färger, varianter och stil. Bli först i grannskapet med en personlig brevlåda.

Runkeeper

Om springturer är din främsta träningsform finns det ingen bättre app för att komplettera träningen än Runkeeper. Den finns för både iOS och Android och finns i gratisversion, men för en liten summa pengar får du tillgång till fler funktioner. Med det sagt så har gratisversionen mängder av matnyttiga funktioner som höjer både nyttan och nöjet med dina träningspass. Slå på GPS:en och appen spårar automatiskt dina löpturer så att du kommer ihåg dem och kan springa dem igen. Den spårar hur snabbt du springer och vilken lutning rundorna har. Med all statistik du får tillgång till i den här appen har du ett väldigt kapabelt verktyg som hjälper dig att optimera dina prestationer.

Map My Fitness

Runkeeper passar bäst för löpning och promenader. Map My Fitness är långt ifrån lika begränsad. I den här appen som är gratis och finns till Android och iOS får du tillgång till funktioner associerade till mer än 600 olika sorters fitness-aktiviteter. Om du tränar många olika saker och vill kunna samla alla dina prestationer under ett och samma paraply är det här appen för dig. Löpning, styrketräning, simning, cross-fit… du får statistik på allt och kan sätta upp personliga mål och hitta löprundor som andra lagt till. Låt dig inte skrämmas av att utvecklaren Under Armour plågats av säkerhetsproblem. Map My Fitness har inte drabbats och företaget har sedan dess täppt till de säkerhetshål som upptäcktes vid den senaste problematiken.

FitOn

Även detta är en gratisapp som finns både för iOS och Android. Det här är den främsta appen för dig som letar efter vägar för att utveckla din träning genom att hitta nya träningsformer. Idén bakom FitOn är att vara någonting liknande Netflix fast för träningsvideor. Här finns därför ett omfattande bibliotek bestående av instruktionsvideor och mycket annat. De flesta är optimerade för att fungera lika bra oavsett om du föredrar att titta på videon eller bara lyssna.

originmag